Dakteri Klauni ar mūziķu, ģimeņu un atbalstītāju piedalīšanos atzīmēja svinīgo piecu gadu jubileju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Vakar t/c Spice kopā ar mūziķiem, ģimenēm un sadarbības partneriem Dakteri Klauni atzīmēja savu piecu gadu jubileju. Dienas garumā visus interesentus pārsteidza dažādi mūziķu priekšnesumi, radošās darbnīcas bērniem un paši Dakteri Klauni, kas rūpējās par sirsnīgu un jautru atmosfēru.

Svinīgajā pasākumā, kas pulcēja daudzus simtus apmeklētāju, viesojās arī Latvijā pazīstami mūziķi - Kārlis Kazāks, Kaspars Zemītis, Valters Frīdenbergs, «Brīnumskapis», Kristīne Šomase un Ivo Laumanis, Beāte Zviedre, Marta Grigule, Laima Dimanta, Ira un Rūta Dūdumas, Viņa (Bandmaster), «Dzeguzīte», dziesmu izrādes «Zenīts» dalībnieki un citi. Īpašu pārsteigumu visiem viesiem bija sagatavojis Dons, kas sniedza nelielu ieskatu savā jaunajā koncertprogrammā.

Liela atsaucība bija ne tikai mūziķu priekšnesumiem, dziedot pazīstamus meldiņus, bet arī aktīvi darbojoties attīstošajās darbnīcās un baudot veselīgos našķus, ko bija sarūpējuši Dakteru Klaunu sadarbības partneri - Food Union, Rimi Latvia un t/c Spice, Venden, Gaļas nams Ādaži, Barona tējas un kafijas, Europark, zinātkāres centrs «Zinoo», fotostūrītis «Kaste Kust», olimpiskais centrs «GYM», Veselības centrs 4 un citi.

«Dakteru Klaunu ieguldījums bērnu un viņu ģimeņu labklājībā ir nenovērtējams. Pozitīvā atmosfēra, draudzīgā vide un nerimstošais dzīvesprieks ik dienas palīdz mazajiem pacientiem ātrāk atveseļoties un atgūt spēkus. Ne velti saka, ka smiekli ir vislabākās zāles. Esam gandarīti, ka varam atbalstīt Dakterus Klaunus viņu svarīgajā misijā. Šoreiz Dakteri Klauni bija gatavi pārsteigt apmeklētājus ar savu jubilejas pasākumu Spicē. Novēlu viņiem noturēt sev raksturīgo enerģijas lādiņu un palielināt savu palīgu pulku,» - Iveta Lāce, t/c «Spice» direktore.

«Mums patīk, ka varam dāvāt prieku ne tikai bērniem, kas atrodas slimnīcās, bet ikvienam, kas atbalsta mūsu iniciatīvu un projektu, ko nu jau varam asociēt ar bērnu, kas ir gatavs sākt skolas gaitas. Kā pirmsskolas vecuma bērni saprotam, ka daudz kas mums vēl priekšā, bet esam gatavi visiem izaicinājumiem un iet tikai uz priekšu. Paldies visiem, kas vakar ar mums kopā dalījās pozitīvās un saulainās emocijās, norāda biedrības «Dr.Klauns» vadītāja Marianna Milovska.

Par Dakteru Klaunu programmu

Biedrība «Dr. Klauns» kā sabiedriska labdarības organizācija darbojas kopš 2012.gada, un tās pārstāvji - 40 profesionāli medicīnas klauni - katru dienu dodas uz Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu un citām slimnīcām Latvijā, lai psiholoģiski palīdzētu bērniem, atvieglojot mazo pacientu ikdienu, kamēr tie uzturas slimnīcā. Dakteru Klaunu projektu biedrība «Dr.Klauns» īsteno sadarbībā ar Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu un ar Izraēlas vēstniecības, Latvijā vadošā piena pārstrādes uzņēmuma «Food Union» un Pētera Avena labdarības fonda «Paaudze» atbalstu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu