Pasakas midzināšanas svētki dabas parkā Tērvetē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 14.oktobrī, kad Latvijas Valsts mežu dabas parkā Tērvetē rudens pilnbrieds, norisināsies ikgadējais un parka apmeklētāju vidū iemīļotais aktīvās tūrisma sezonas noslēguma pasākums - «Pasakas midzināšana». Vēl pēdējo reizi šogad parka viesi priežu silā varēs sastapt un atrakciju laukuma brīvdabas estrādē skatīt visus brīnumainā meža pasaku tēlus - Sila raganiņu, čaklo Rūķu saimi, Princesi Zeltīti, Sīkstuļa būdas saimniekus un citus noslēpumainā priežu sila iemītniekus.

Atrakciju laukuma brīvdabas estrādē plkst. 13.00 skatiet muzikālu koncertuzvedumu «Lutauša pasaka mežam» - dejas un teātra spēli, kur atklājas stāsts par Lutauša dzimšanas dienas svinībām, kas ilgušas divus mēnešus.

Dabas parkā Tērvetē pasaku tēlus varēs sastapt jau no plkst. 12.00 līdz 17.00. Apciemojiet prieka piebērto Pasaku mežu un rosības bagāto Rūķu sētu, kā arī meža izziņas bagāto rūķu pilsētu Čiekuri!

Ieklausieties Meža vīra stāstos no plkst. 12.00 līdz 17.00, iepazīstiet Vēja mātes garaiņu pasakas no plkst. 13.00 līdz 16.00 un piedalieties burbuļu lidināšanā no plkst. 14.00 līdz 15.00 - tas viss rūķu pilsētā Čiekurē.

Rūķu sētā iegūstiet jaunas prasmes rudens rotu darbnīcā no plkst. 12.00 līdz 17.00. Izdarīgā rūķu saime un amatnieki palīdzēs radīt rudens iedvesmotu skaistumu. Te radīt savu īpašo rotu varēs gan lieli, gan mazi dabas draugi.

Latvijas Valsts mežu dabas parkā Tērvetē saskatīt neparasto un nepieradināto brīnumu un iešūpot Pasaku sapņu pasaulē var gan lieli, gan mazi, visi tie - kas nebaidās raudzīties pasaulē ar prieku, aizrautību un atvērtu sirdi.

Ieeja pasākumā ar dabas parka Tērvetē biļetēm.

Visi tie, kam aizrautīgs un sportisks gars, dodieties baudīt meža rudens gaisu «Laimīgās zemes Gaisa takās». Par Laimīgās zemes Gaisa taku apmeklējumu jānorēķinās atsevišķi. Vairāk informācijas pa mob. t. - 29944079 (www.facebook.com/gaisatakas/).

Rudens piedzīvojuma ietvaros apmeklējiet Tērvetes tauriņus! No plkst. 10.00 līdz 18.00 izpētiet tropu tauriņu košo spārnu vēdas, iepazīstiet baseina iemītniekus un skaņos tropu mājas dziedoņus. Vēl tikai divas nedēļas atlikušas, un 22. oktobrī Tērvetes tauriņi slēgs durvis līdz nākamajai sezonai. Noķer vasaras mirkli Tērvetes tauriņos! Par tropu mājas apmeklējumu jānorēķinās atsevišķi. Vairāk informācijas pa mob. t. - 26622444 vai 29353571 (www.facebook.com/tervetestaurini/).

Vairāk informācijas pa mob.t. 28309394 vai e-pastā tervete@lvm.lv, kā arī www.mammadaba.lv, www.facebook.com - Latvijas Valsts mežu dabas parks Tērvetē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu