Rīgā atgriežas «Comedy Woman» zvaigznes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

24. novembrī Arēnā Rīga notiks humoristiskā šova «Comedy Woman» koncerts. Šogad asprātīgākās Krievijas šovbiznesa pārstāves apciemos Latvijas galvaspilsētu kopā ar šovmeni un humoristu Aleksandru Gudkovu, piedāvājot Rīgas publikai vēl vairāk trāpīgu joku un izcilu uzstāšanos.

Jau 11 gadus šovs «Comedy Woman» ir kā sieviešu asprātības iemiesojums – tūkstošiem trāpīgu joku, simtiem nospēlētu personāžu un tikpat apspēlētu tēlu, ne viens vien desmits neparastu mirkļu, kā arī neskaitāmi skatītāju smaidi un labs noskaņojums, kuru nav iespējams izmērīt.

Šogad daiļā dzimuma pārstāves, kuras piedalās vienā no skatītākajiem Krievijas humora šoviem, viesosies pie Latvijas skatītājiem kopā ar skatuves kolēģi – labi zināmo humora pasaules pārstāvi Aleksandru Gudkovu. Vai maz jāpiebilst, ka šova «Comedy Woman» pilnais sastāvs jau a priori nozīmē aizraujošu vakaru un lauvas tiesu gan viegla, gan intelektuāla humora?!

«Comedy Woman» centrālā joku tēma ir dzīve visās tās izpausmēs – gan pozitīvajās, gan reizēm neveiklajās un pat absurdajās. Šova dalībnieces joko pašas par sevi un citām sievietēm – skaistajām un ne īpaši pievilcīgajām, par neparastajām un arī pārējām. Viņas smejas par jaunumiem modes pasaulē, par krūšu izmēriem un par to, cik bagāta vai nabadzīga ir iekšējā pasaule.

24. novembrī Arēnā Rīga redzēsim Comedy Woman «zelta sastāvu» – ekscentrisko Jekaterinu Varnavu, «gopņicu» Mariju Kravčenko, krievu sievu Tatjanu Morozovu, vientiesīgo Nadjeņku Sisojevu, apsviedīgo Jekaterinu Skulkinu, kategorisko Nataļju Eprikjanu, skaļo Nadeždu Angarsku un, protams, neaizstājamo Aleksandru Gudkovu, vadītāju Oļegu Verešaginu un miniatūru dalībnieku Jevgēniju Borodenko. Dalībnieki, kā vienmēr, jokos viegli, izcili, nepiespiesti un ar nevainojamu pašironijas un sarkasma devu! Īsumā – būs spilgti, krāšņi, izcili un ļoti smieklīgi.

Biļetes – Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu