Izzini kafijas noslēpumus; Top vietas Rīgā, kur doties vakariņās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TVNET piedāvā video sēriju «TOP vietas Rīgā, kur doties vakariņās». Šajā reizē iepazīstinām ar «Rocket Bean Roastery», kur var baudīt ne tikai gardu kafiju, bet doties ekskursijā pa grauzdētavu.

Grauzdētavas direktors Ancis Romanovskis stāsta, ka visi meklē īpašu atmosfēru. «Rocket Bean Roastery» ir radīta, lai piedāvātu apmeklētājiem «ceļojumu kafijas pasaulē». Šī ir vieta, kur cilvēks tiek pietuvināts kafijas pasaulei, kura ir ļoti plaša.

«Rocket Bean Roastery» ir ļoti plašas telpas, pie kuru dizaina ir ļoti piedomāts. Plašums tiek skaidrots ar to, ka šajā vietā ir arī kafijas ražotne. Līdz ar to, ir nepieciešamas plašas telpas.

Šeit kafiju nāk baudīt visdažādākā publika. Ancis Romanovskis dalās savās domās, ka apmeklētāju pulkā ir studentie, garāmgājēji, kā arī vecāka gada gājuma cilvēki. Arī politiķi un mākslinieki ir iemīļojuši šo Miera ielas vietu. Īpašs prieks ir par pilsētas viesu ierašanos.

Šefpavārs ir Artūrs Taškāns. Dažkārt piedāvātais ēdiens ir austrumniecisks, bet pamatā tam visam ir latviešu produkti, kuri tiek iegādāti no zemniekiem. Katru rītu «Rocket Bean Roastery» servē brančus.

Pasākumi šeit notiek gandrīz katru dienu. Sākot no pavisam maziem pasākumiem, beidzot ar lieliem un plaši apmeklētiem burziņiem, kad kafejnīcas durvis tiek slēgtas. Gan privātu, gan koorporatīvu pasākumu rīkotāji ir iecienījuši «Rocket Bean Roastery».

Pēdējā laika tendence un vislielākais pieprasījums ir pēc pasākumiem, kuri tieši ir saistīti ar kafiju. Tiem ir izglītojošs formāts un tiek veidots kā kafijas grauzdēšanas meistarklase. Apmeklētāji tiek iepazīstināti ar kafijas grauzdēšanu. Tiek dota pieredze un iespēja izzināt, kā tiek grauzdēta «Rocket Bean Roastery» kafija. Tiek atklātas dažādas kafijas nianses, un stāstīts, ka kafija nav tikai rūgta, bet tai var piemist citrusa un augļu garša.

Katru svētdienu «Rocket Bean Roastery» rīko bezmaksas kafijas izzināšanas pasākumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu