Tu vēl tur neesi bijis? Ieskaties šī mēneša vērienīgākajā mākslas projektā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēl tikai līdz 15. oktobrim ir iespēja aplūkot mākslinieces Kristīnes Luīzes Avotiņas multimediālā formāta izstādi «Sapņu upe». Sociālos portālus ir pāršalkusi sajūsma par šo izstādi, tādēļ arī TVNET devās gūt mākslinieciskus iespaidus.

Atšķirībā no pirmās «Sapņu upes», ko pirms diviem gadiem varēja vērot Rīgas mākslas telpā šī gada projekts ir papildināts vēl ar jauniem Kristīnes Luīzes Avotiņas darbiem.

Izstādē uz 10 ekrāniem ir atdzīvināti vairāk nekā 100 darbu.Tie pārsteidz ar krāsu košumu, kā arī emociju gammu.

Izstādes kuratore Sandra Jonāne stāsta, ka «Sapņu upe» ir kā atgriezšanās bērnībā, kad mēs vēl ticējām, ka puķes un koki naktī atdzīvojas, bet ar taureņiem un putniem ir iespējams sarunāties.

Multimediālās izstādes «Sapņu upe» radošo komandu veido gleznotāja Kristīne Luīze Avotiņa, idejas autore un izstādes kuratore Sandra Jonāne, video mākslinieks un režisors Roberts Rubīns, scenogrāfs Didzis Jaunzems un skaņu mākslinieks Uģis Vītiņs.

Šī ir pēdējā nedēļa, kad ir iespējams izbaudīt multimediālo ceļojumu mākslas pasaulē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu