Iepriekš atbalstītiem ES projektiem kultūras nozarē sadalīs vēl 16 318 eiro

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Kultūras ministrija (KM) izsludinājusi 16 318 eiro līdzfinansējuma konkursu projektiem, kas iepriekš jau atbalstīti trīs izsludinātās Eiropas Savienības (ES) līdzfinansējuma programmās, liecina oficiālajā izdevumā «Latvijas Vēstnesis» publiskotā informācija.

Konkursā var pieteikt projektus, kas iepriekš atbalstīti ES programmās «Kultūra» (2007 - 2013) un «Radošā Eiropa» (2014 - 2020). Šo programmu mērķis ir sekmēt kultūras nozarē strādājošo cilvēku starptautisko mobilitāti, atbalstīt kultūras un mākslas darbu starptautisko apriti un veicināt starpkultūru dialogu.

Tāpat var pieteikt programmas «Eiropa Pilsoņiem» atbalsta darbībā «Eiropas vēstures piemiņas pasākumi» iepriekš īstenotus projektus. Šīs atbalsta darbības galvenais mērķis ir veicināt mieru un labklājību, kā arī aktualizēt vēsturisko vērtību nozīmi, īpaši atbalstot projektus, kuri atspoguļo galvenos pagrieziena punktus Eiropas vēsturē laika posmā no 20. gadsimta sākuma līdz mūsdienām, to nozīmi un sekas, ko Eiropa izjūt vēl šodien.

Līdzfinansējuma pretendentu vidū var būt nevalstiskās organizācijas, arhīvi, muzeji, pašvaldības, izglītības un pētniecības iestādes un citi interesenti.

Pieteikumi jāiesniedz KM Dokumentu pārvaldības nodaļā līdz 30. oktobra plkst.17, nogādājot tos personīgi vai nosūtot pa pastu, vai elektroniska dokumenta formā uz e-pastu «pastskm.gov.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu