Liepājā plaši svinēs valsts svētkus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Dreimanis

Par godu Lāčplēša dienai un Latvijas Republikas proklamēšanas 99. gadadienai Liepājā paredzēta plaša pasākumu programma, informē Liepājas Kultūras pārvaldes pārstāve Dita Dzene.

11. novembrī ar patriotisku koncertu un tautā iemīļotām dziesmām Liepājā svinēs Lāčplēša dienu. Plkst.17 J.Čakstes laukumā uzstāsies grupa «Turaidas roze», bet plkst.18 no J.Čakstes laukuma sāksies lāpu gājiens uz Ziemeļu kapiem. Piemiņas brīdī Ziemeļu kapos pie Brīvības cīnītāju pieminekļa ap plkst.18.45 klātesošos uzrunās kapelāns un pārstāvis no Latvijas Nacionāliem bruņotiem spēkiem, kā arī Liepājas pilsētas domes vadība. Pasākumā uzstāsies dziedātājs Uģis Roze.

18. novembrī plkst.17 pie koncertzāles «Lielais dzintars» notiks valsts svētku koncerts, kurā uzstāsies Igo un muzikālā apvienība «Vējturi» Jāņa Strazda vadībā, aktrise Everita Pjata un jauktais koris «Laiks». Koncerts noslēgsies ar svētku uguņošanu.

Pēc uguņošanas visi interesenti aicināti doties uz folkloras centru «Namīns» un Jauniešu māju, kur no plkst.18 norisināsies vakarēšana ar kultūras programmu un radošajām darbnīcām.

Visu novembri liepājniekiem un Liepājas viesiem būs iespēja apmeklēt arī citus pasākumus - valsts svētkiem veltītas izstādes, teātra izrādes, svētku koncertus un Latvijas Republikas proklamēšanas dienai veltītu ekumēnisko dievkalpojumu. No 9. novembra līdz 16. novembrim Liepājas Latviešu biedrības namā un Liepājas Bērnu un jaunatnes centrā «Jauniešu māja» notiks sarkanbaltsarkano lentīšu griešanas un locīšanas akcija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu