Lāčplēša dienā Dobelē veidos sveču gaismas instalācijas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Lāčplēša dienā, 11. novembrī Dobelē tiks veidotas sveču gaismas instalācijas, informē Dobeles kultūras nama pasākumu producente Krista Kleina.

No plkst.14 Dobeles Tirgus laukumā ikvienam interesentam būs iespēja iepazīt un apskatīt zemessargu tehniku, bet dienas turpinājumā plkst.16 Dobeles Tirgus laukumu ieskandinās Dobeles dziedošie kolektīvi Raimonda Bulmera vadībā.

Kultūras nams un Dobeles novada pašvaldība aicina iedzīvotājus vienoties kopīgā Gaismas gājienā. Pulcēšanās gājienam notiks no plkst.16 Dobeles Tirgus laukumā, bet starts tiks dots plkst.16.45. Gājiens virzīsies pa Baznīcas un Brīvības ielu līdz Atbrīvošanas piemineklim.

Plkst.17 notiks svinīgs brīdis pie Dobeles Atbrīvošanas pieminekļa un sadziedāšanās ar Jāni Kurševu un pavadošo grupu. Pēc kopā sadziedāšanās ikvienam būs iespēja sasildīties ar karstu tēju un pelēkiem zirņiem ar speķi.

Bet no plkst.14 vietējie uzņēmēji kopā ar amatiermākslas kolektīviem un Dobeles Sarkanā Krusta pārstāvjiem vienosies pilsētvides labiekārtošanā, veidojot sveču gaismas instalācijas Dobelē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu