Notiks tradicionālā «Latvijas augļu un ogu vīna skate 2017»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

21. novembrī plkst. 17:30 restorānā «Pullman Riga Old Town « (Jēkaba ielā 24, Rīga) jautrešo gadu notiks vadošo Latvijas vīndaru ražojumu degustācija «Latvijas augļu un ogu vīna skate 2017».

Pasākumā būs iespēja tikties ar divpadsmit vīndariem un nodegustēt vairāk nekā90 augļu un ogu vīnu un sidru šķirnes. Skates laikā gaidāmas arī vairākas aktivitātes, tostarp ikviens būs aicināts nobalsot par labāko vīnu!

«Latvijas augļu un ogu vīna skatē 2017» piedāvātie augļu un ogu vīni un sidri tapuši no Latvijā audzētiem augļiem un ogām, kā arī pagatavoti pēcprofesionālām vīna darīšanas metodēm un paaudzēs nodotām zināšanām. «Latvijas augļu un ogu vīna skates 2017» dalībnieki regulāri pilnveido savas vīndaru prasmes, ko pierāda arī prakse – vairumam no vīndariem ir atzīstamas godalgas un tituli.

Organizējot šo pasākumu, Latvijas Vīnkopju un vīndaru biedrība vēlas popularizēt kvalitatīva augļu un ogu vīna gatavošanu, salīdzināt tirgū piedāvāto augļu un ogu vīnu kvalitāti, informēt patērētāju par piedāvājumā esošiem vīniem, kā arī izvērtēt vietējā vīnmateriāla potenciālu augstvērtīga produkta iegūšanai.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Iepazīsties ar dalībniekiem!

Šī gada «Latvijas augļu un ogu vīna skatē 2017» piedalīsies sekojošas vīna darītavas un vīndari:Piedalīsies sekojošas vīna darītavas un vīndari: Smilškalni (ZS Smilškalni, Alvils Elksnis); Līgatnes Vīna Darītava (SIA Līgatnes vīna darītava, Ainārs Vanags); Durbes Veltes (SIA Evi&Jo, Evija Kopštāle); Aizputes Vīna Darītava (SIA Aizputes vīna darītava, Mārtiņš Sants); Lubānas vīnotava (SIA Aiviekstes klēts, Oskars Žvagins); Jokas (SIA Jokas Development, Džons Brauns); Zilver vīndarītava (ZS Pīlādži, Jānis Zilvers); Tērvetes vīni (SIA Tērvetes veltes, Sandris Laizāns); Muižas Vīns (IK Cremon 6, Jānis Mikāns); Vīna ceļš (SIA Vīns.lv, Normunds Labrencis); Mazsālijas (SIA Jaundzirnavnieki, Gunārs Slavinskis); Tēviņu Mājas vīns (SIA Tēviņi, Ivo Immermanis)

«Tas, ka šī skate notiks jau trešo gadu un interese ir tikai pieaugoša,vēlamies to nodēvēt jau par tradīciju! Tradīciju, kura ik gadu paver iespēju jebkuram vīna cienītājam iepazīt profesionālākos Latvijas augļu un ogu vīna meistarus, kā arī nobaudīt jaunākos vīndara veikumus un atklājumus. Latvija ir bagāta ar savām dabas veltēm, tāpēc šo vīndaru darbs, kurā tiek izmantoti tikai Latvijas labumi, ir nenovērtējams un tikai atbalstāms!»(Latvijas Vīnkopju un vīndaru biedrības valdes loceklis Ričards Ivanovs)

Foto: publicitātes

Ieejas kartes iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs vai www.bilesuserviss.lv. Arī pirms pasākuma.

Biļešu cena: 18 eiro. Ieejas karšu skaits ir ierobežots. Ieeja no 18 gadiem. Cenā ietilpst degustēšana un buklets, kurā apkopota informācija par visiem skates dalībniekiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu