Ventspils slēpošanas kalnā sākta mākslīgā sniega pūšana

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils""

Smagos noziegumos apsūdzētā Ventspils mēra Aivara Lemberga vārdā nosauktajā slēpošanas kalnā «Lemberga hūte» 12. janvāra vakarā iedarbināti seši sniega lielgabali. Vadoties pēc laika prognozēm, plānots, ka sniega segas sagatavošana turpināsies līdz 17.janvārim, kad plkst. 15:00 plānots atvērt slēpošanas trasi ar centrālo pacēlāju, iesācēju slēpošanas trasi un kameršļūkšanas trasi, bet bērnu kalniņš, kur bez maksas pieejamas ragaviņas, apmeklētājiem pieejams būs no 14. janvāra.

Lietošanai sagatavots arī viss slēpošanas un snovborda inventārs un apmeklētājus ik dienu gaida kafejnīca «Stenders pica».

SIA «Olimpiskais centrs «Ventspils»» sagatavotajā preses relīzē norādīts, ka slēpošanas kalnā mākslīgā sniega segas sagatavošana var notikt, ja gaisa temperatūra pastāvīgi ir zemāka par – 3°C, bet sniega segas izveidošanai nepieciešamas četras līdz piecas dienas.

Pakalpojumu cenas ir palikušas iepriekšējā gada līmenī. Ventspilniekiem visizdevīgāk apmeklēt slēpošanas kalnu būs darba dienās no 15:00 līdz 16:30, jo šajā laikā spēkā būs darba dienu īpašais piedāvājums. Gan Ventspilniekiem, gan pilsētas viesiem būs iespējams saņemt atlaides norēķinoties ar Ventiem.

Sniega pūšana "Lemberga hūtē"
Sniega pūšana "Lemberga hūtē" Foto: SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils""
"Lemberga hūte"
"Lemberga hūte" Foto: SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils""
"Lemberga hūte"
"Lemberga hūte" Foto: SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils""

Lai jebkurā brīdī zināt aktuālāko informāciju par Lemberga hūtes darbu, iesakām apmeklēt mājas lapu www.lembergahute.lv , kur pirmajā lapā vienmēr būs ievietota aktuālākā informācija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu