Troickis: «Kad biju Playboy redaktors, arī man sievietes izteica piedāvājumus»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Viss sākās ar Hārvija Vainstīna skandālu, tad kā domino kauliņi nežēlastībā krita citi vīrieši, līdz šonedēļ franču aktrise Katrīna Denēva paziņoja, ka vīriešiem ir tiesības aplidot un pavedināt sievieti. Kas tālāk? Visticamāk, agri vai vēlu nonāksim pie tā, ka arī sievietes apzināti manipulē ar savu seksapīlu, lai iegūtu kāroto, un par cietušajiem šādās situācijās būtu jādēvē vīrieši. Lūk, viens no pirmajiem, kas pacēlis šo tēmu.

Mūzikas kritiķis un «Playboy» Krievijas izdevuma pirmais galvenais redaktors Artemijs Troickis savā tviterī raksta šādi, pievienodams ierakstam tēmturi #MeToo (#ЯТоооже - krievu val.).

«#EsArī! Kad biju «Playboy» galvenais redaktors, dažas simpātiskas un pat diezgan pazīstamas meitenes (modeles, kinoaktrises, dziedātājas) man piedāvāja intīmu tuvību, lai tikai iegūtu godu (apšaubāmu?) publicēties fotosesijā žurnālam. Vai arī mani var uzskatīt par seksuālās vardarbības upuri?» viņš jautā.

Foto: Vida Press
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu