Labākā burgera meklējumos kopā ar Aiju Andrejevu. Un uzzini, kas viņu kaitina visvairāk?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Labākā burgera meklējumos palīgā nāk dziedātāja Aija Andrejeva, kuru varēsim redzēt 30. janvārī «Arēnā Rīga» labdarības koncertā «Vienoti par iespēju», kur iegūtie līdzekļi tiks veltīti onkoloģisko pacientu atbalstam, kā arī viņas jaunā albuma «Mēs pārejam uz tu» prezentācijas koncertos. Šoreiz dodamies nogaršot burgerus Latvijas 1. rokkafejnīcā.

Kamēr gaidām, kad tiek pagatavoti burgeri, ar Aiju Andrejevu uzspēlējam Latvijā radītu spēli «Stāstu stāstiem izstāstīju», kas ļauj iepazīt cilvēku tuvāk, atbildot uz kartītē uzrakstīto jautājumu. Dziedātāja atklās, kas viņu kaitina visvairāk, kāds ir viņas talants un kas liek viņai smaidīt.

Aija Andrejeva ir viena no tiem māksliniekiem, kas piedalīsies labdarības koncertā 30. janvārī, un viņa piekritusi, pat daudz nedomājot, jo viņai apkārt ir vairāki cilvēki, kuri saskārušies ar šo slimību, piemēram, viņas vectēvs un arī mūziķis Valters Frīdenbergs, kurš šobrīd turpina ārstēšanos Vācijā.

Ar Aiju Andrejevu tiekamies dienā, kad viņas jaunais albums «Mēs pārejam uz tu» nodots izgatavošanai, taču vēl notiek aktīvs darbs, lai jau 14. februārī sāktu albuma prezentācijas koncerttūri Latgales vēstniecībā «Gors». Tam sekos koncerti arī Jelgavā, Valmierā, Liepājā un Rīgā.

Notestējot burgerus «Latvijas 1. Rokkafejnīcā» un vērtējot tos 10 ballu skalā, vidējais vērtējums ir 6 balles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu