Festivāls «Latvijas Goda aplis» šonedēļ Liepājā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau ziņots, ka festivāls «Latvijas Goda aplis», kas ir aicinājums svinēt Latvijas simtgadi gada garumā, katru nedēļas nogali citā novadā. No 16. līdz 18. martam festivāls tiks atzīmēts arī Liepājā, ar daudzveidīgiem pasākumiem, sporta aktivitātēm, izrādēm, izstādēm un dažādiem gaismas objektiem.

Godinot valsts simtgadi, svētku nedēļas nogalē Liepājā iemirdzēsies Liepājas Universitātes fasāde un vairāki gaismas objekti. Tāpat visas svētku nogales dienas būs iespēja apmeklēt arī Jūrmalas parku, kur apmeklētāji aicināti ļauties nesteidzīgai pastaigai pa izgaismotu koku birzi, kā arī apskatīt Kūrmājas prospektā izgaismotās Liepājas himnas «Pilsētā, kurā piedzimst vējš» tēlus – Laivinieks, Vārna, Dzintara latvieši, Telefonists un Cilvēku mežs. Parkā ir izvietoti gaismekļi pie 21 koka, kas jau šobrīd ļauj baudīt īpašu gaisotni diennakts tumšajā laikā.

Liepājas iedzīvotāji un pilsētas viesi varēs baudīt 16. un 17. martā Liepājas Olimpiskā centra arēnā vērienīgo simtgades lielkoncertu «Liepāja izAicina».

Savukārt 17. martā aktīvākajiem liepājniekiem būs iespēja doties biedrības «Nūjo ar vēju» komandas instruktori pārgājienā no Laumas rajona uz Karostu un teātru cienītājiem Liepājas leļļu teātrī plkst. 12 izrāde «Kā zvēri Pēterīti pārmācīja».

18. martā Svētdien, plkst. 11 svinīgi tiks atklāta jaunuzceltā LOC Manēža, kuras svinībās aicināts piedalīties ikviens liepājnieks un pilsētas viesis, jo katrs pats varēs izmēģināt dažādus sporta veidus un klātienē iepazīt jaunās manēžas telpas. Tāpat 18. martā, plkst. 14 koncertzālē «Lielais dzintars» notiks tradicionālā «Gada liepājnieku» un «Goda liepājnieka» apbalvošanas ceremonija, kurā par īpaši spilgtiem un pamanāmiem veikumiem tiks pasniegti 15 «Gada liepājnieks» un viens «Goda liepājnieks» apbalvojumi. Liepājas teātrī plkst. 18 būs iespēja redzēt muzikālo izrādi «Biļete uz Tranaju!».

Plašāka informācija par festivālu «Latvijas Goda aplis» iespējams iepazīties www.godaaplis.lv un Liepājas pilsētas pasākumu programmu: www.kalendars.liepaja.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu