Karjeras mēnesī augstskola RISEBA aicina uz interesantām lekcijām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolas (RISEBA) karjeras mēnesī ikvienam studentam, topošajam profesionālim, kā arī vecāko klašu vidusskolu audzēkņiem ir iespēja satikties ar darba devējiem, nozares pārstāvjiem, piedalīties dažādos pašizaugsmes pasākumos, apmeklēt uzņēmumus un vieslekcijas.

Galvenais notikums – RISEBA Karjeras diena «Laiks satikties!» notiks piektdien, 20. aprīlī RISEBA Arhitektūras un mediju centrā H2O 6. Uzņēmumu izstādē darba devējiem būs iespēja uzrunāt praktikantus un iegūt potenciālos darbiniekus, notiks «Ātrie randiņi ar karjeru» – intervijas ar uzņēmumu pārstāvjiem, kā arī karjeras dienu noslēguma koncerts ar īpašo viesi.

Ikviens interesents aicināts arī uz bezmaksas vieslekcijām:

11. aprīlī viesosies pārstāvji no Latvijas pūļa finansēšanas platformas «ProjektuBanka.lv» un ar ekskluzīviem aizkadriem iepazīstinās filma «Kriminālās ekselences fonds» , būs iespēja uzzināt, kā izmantot platformu, lai iegūtu finansējumu saviem projektiem un varēs uzzināt kā KEF movie izdevās radīt vienu no pēdējā laika ievērojamākajām latviešu filmām (lekcija latviešu valodā).

12. aprīlī «Start Strong» programma un Andris Arhomkins seminārā «Mana sirdslieta» iedvesmos, kā izdarīt karjeras izvēles atbilstoši sirdsbalsij (seminārs krievu valodā); un Exigen Services Latvia iepazīstinās ar Machine learning pamatprincipiem (lekcija angļu valodā).

18. aprīlī Viesturs Tamužs stāstīs par savu redzējumu kriptovalūtu attīstībā un perspektīvās nākotnē (lekcija latviešu valodā).

19. aprīlī viesosies Valsts kases pārstāve Imandra Galandere-Zīle un dalīsies piemēros par risku vadības sistēmas ieviešanu un darbinieku iesaisti tajā (lekcija latviešu valodā); Sigvards Krongorns stāstīs par savu pieredzi radot start-up Castprint (lekcija angļu valodā); Cabot Latvia pārstāve Marija Gendriksone dos vērtīgus ieteikumus, sniedzot piemērus veiksmīgai darba intervijai un sevis prezentēšanai (lekcija angļu valodā).

Foto: TVNET
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu