Muzeju naktī apmeklētājiem būs pieejams Rātsnams

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Sestdien, 19. maijā, Eiropas Muzeju nakts laikā septīto gadu pēc kārtas būs atvērts Rīgas Rātsnams. No plkst. 18.00 līdz plkst. 24.00 apmeklētājiem būs iespēja izstaigāt un apskatīt Rātsnama telpas, tostarp arī domes priekšsēdētāja kabinetu, informē Aira Šmelde, Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas projektu koordinatore.

Rīgas domes viesiem būs iespēja arī satikt un iemūžināt fotogrāfijās slavenos četrkājainos draugus - kaķus Muri un Kuzju - kuri, ja būs labā noskaņojumā, sagaidīs Rātsnama apmeklētājus.

Viesi varēs aplūkot arī domes sēžu zāli, strūklaku, Portretu zāli, kurā izvietotas visu iepriekšējo Rīgas mēru ģīmetnes. Sēžu zālē varēs iemēģināt deputātu darba vietas, bet uz lielā ekrāna vērot informatīvus videomateriālus par mūsu galvaspilsētu. Savukārt otrā stāva vestibilā iespējams aplūkot Rīgas vēsturiskā centra maketu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu