Līgo Liepājā koncertestrādē «Pūt, vējiņi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Liepājas pilsētas dome un Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs piedāvā liepājniekiem un pilsētas viesiem svinēt Jāņus Liepājā koncertestrādē «Pūt, vējiņi!» 23.jūnijā no plkst. 20.30 līdz četriem rītā. Liepāja šogad līgosies dziesmās un dančos, baudot gan sabiedrībā plaši pazīstamu mūziķu Jāņu vakara koncertprogrammu ar latviešu estrādes zelta dziesmām, gan tradicionālās Jāņuguns iedegšanu ar suitu spēka palīdzību un līksmošanos nakts ballē līdz rīta gaismai.

Plkst. 20.30 koncertestrādē «Pūt, vējiņi!» uz svētku koncertu aicina dziedātāji Liene Šomase, Antra Stafecka, Andris Ērglis, Ivo Fomins un mūziķu grupa Jāņa Strazda vadībā. Koncertprogrammā košu akcentu sagādās arī Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra tautas deju ansamblis «Rucavietis» (vadītāja Sandra Blumbaha). Sauli pavadot, plkst. 22.00 Jāņuguni koncertdārzā šogad iedegs Kurzemes varenākās balsis - Alsungas Suitu sievas, bet, kad saules gaisma būs pārtapusi košā Jāņu ugunskurā, estrādē sāksies danču nakts. Balli spēlēs īpaša Līgo svētku apvienība - grupa «Trīs Jāņi»: Ērgļu Jānis, kurš plašākai publikai zināms kā Andris Ērglis, Strazdu Jānis jeb Jānis Strazds un Kupču Jānis jeb Māris Kupčs.

Līgotāji aicināti līdzi ņemt savu Līgo svētku groziņu vai arī baudīt gardumus kafejnīcās «Lotte Caffe» un «Trīs Sivēni» koncertestrādes «Pūt, vējiņi!» dārzā.

Biļetes (5 EUR) pieejamas SIA «Biļešu paradīze» kasēs visā Latvijā un www.bilesuparadize.lv, kā arī svētku vakarā no plkst. 19.00 koncertestrādes «Pūt, vējiņi!» kasē. Līgām, Jāņiem un bērniem līdz 12 gadiem, uzrādot personu apliecinošus dokumentus, ieeja pasākumā bez maksas.

Liepājas iedzīvotājus un pilsētas viesus kopā svinēt gada krāšņākos saulgriežus aicina Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs, Liepājas pilsētas dome un Liepājas Kultūras pārvalde, atbalsta «IF P&C Insurance AS Latvijas filiāle» un SIA «Liepājas tramvajs».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu