Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Dobelē Jāņu vakarā notiks tradicionālais pliko skrējiens (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Birkenfelds

Jau šīs nedēļas izskaņā par Latvijas Līgosvētku galvaspilsētu kļūs Dobele, kuras senajās pilsdrupās notiks vērienīgais Latvijas Radio 2 un LNT dižkoncerts «Līgojam Dobelē!».

Dobele šā koncerta norisei nav izraudzīta nejauši – turpinot tradīciju ik gadu veidot koncertu citā Latvijas novadā, Līgo koncerta komanda šoreiz nolēma to rīkot Zemgales sirdī – senatnīgajās Dobeles pilsdrupās. Lielās svinības sāksies ar vērienīgo Vislatvijas Jāņu gadatirgu, kas no 9.00 Dobeles Tirgus laukumā gaidīs savus apmeklētājus. Dobeles pilsdrupu ieeja skatītājiem tiks atvērta pulksten 19.00, bet dižkoncerts «Līgojam Dobelē» sāksies pulksten 21.00.

Foto: Raimonds Birkenfelds

Pēc dižkoncerta «Līgojam Dobelē!» ap pusnakti sāksies nakts balle, kurā uzstāsies «Eolika», Viktors Lapčenoks, Artūrs Reiniks un Jānis Buķelis ar grupu.

Balle noslēgsies saullēktā ar jau tradicionālo Pliko skrējienu

, kura uzvarētājam ļoti īpašu balvu ir sarūpējis viens no koncerta ģenerālsponsoriem – «Dobeles dzirnavnieks».

Dižkoncerts «Līgojam Dobelē» tiešraidē būs skatāms LNT ēterā, bet Jāņu dienā tā ieraksts būs dzirdams Latvijas Radio 2 ēterā. Koncerta norise nebūtu iespējama bez tā atbalstītājiem – Dobeles novada domes, «Dobeles dzirnavnieka», «Bigbank» un «Aldara». Biļetes uz koncertu un nakts balli ir nopērkamas visās «Biļešu paradīzes» kasēs.

Informācija autovadītājiem: tuvākās autostāvvietas, kur varēs novietot apmeklētāju autotransportu – aptuveni 1 min gājienā attālumā no pilsdrupām pie Dobeles Sporta halles, Īles iela (Pokaiņu meža virziens), Tērvetes iela (Tērvetes virziens), kā arī laukumā pie Dobeles novada domes (Jelgavas virziens, aptuveni 3 minūšu gājienā no pilsdrupām). Braucējiem no Rīgas puses iesakām izmantot ne tikai Jelgavas šoseju, bet arī Liepājas šoseju un braukt caur Jaunbērzi. Ieeja pilsdrupās būs tikai pa galvenajiem vārtiem (Sporta halles pusē).

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu