kim? foto un video vasaras skola jauniešiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr/emdot

Jau no pirmdienas, 2. augusta, Spīķeru kvartālā, Rīgā, norisināsies kim? organizētās bezmaksas radošās foto un video vasaras skolas, kurās piedalīsies 40 16–19 gadus veci pārsvarā lauku reģionos dzīvojoši jaunieši. Foto skola dalībniekus pulcēs no 2. līdz 9. augustam, savukārt video skola – no 9. līdz 16. augustam.

Foto skolas dalībniekiem fotogrāfa un pedagoga Raimo Lielbrieža vadībā būs iespēja iegūt ne tikai jaunus domubiedrus, bet arī apgūt fotografēšanas pamatus, iepazīt dažādus foto žanrus, apmeklēt fotogrāfu Valta Kleina un Gata Rozenfelda studijas, pašiem veikt fotosesiju Latvijas Radio ēkā, kā arī vasaras skolas noslēgumā izstādīt savus darbus kim? mācību izstāžu telpā (mit).

Video skolas dalībniekiem virsvadītājas Laumas Epneres un pasniedzēju Ditas Rietumas, Ivara Zviedra,  Mārtiņa Rudzīša u.c. vadībā būs iespēja apgūt filmēšanas, montēšanas, animācijas un scenārija rakstīšanas pamatprincipus, iepazīt kino vēsturi, apmeklēt „Films Angel Studio” un noslēgumā radīt pašiem savu īsfilmu, kura tiks demonstrēta kim? mācību izstāžu telpā (mit).

Abu vasaras skolu laikā tapušie darbi visiem interesentiem būs apskatāmi ne tikai kim? mācību izstāžu telpā (mit), bet rudenī arī ceļojošajās izstādēs. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu