Darbu sācis jaunais interneta žurnāls "Foto Kvartāls" (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fotokvartals.lv

Šodien, 5. janvārī, darbu sācis jaunais interneta žurnāls "Foto Kvartāls", kurā būs atrodama aktuālākā informācija par fotomākslu, tiks aplūkotas fotogrāfijas dažādās funkcijas un tiks analizēti procesi, kas saistīti ar fotogrāfiju, informē "Foto Kvartāla" galvenais redaktors Arnis Balčus.

Jaunais portāls "Foto Kvartāls" ir savdabīgs turpinājums žurnālam "Foto Kvartāls", kas šogad finansējuma trūkuma dēļ vairs neiznāk.

"Noteikti daudzi uzreiz jautās – kas noticis ar iepriekšējo "Foto Kvartālu" un tā redaktori? Līdzšinējā redaktore ir nolēmusi pievērsties zinātniskam darbam, tāpat bija daudz faktoru, kas traucēja žurnālam attīstīties, bet punktu visam pielika ekonomiskā krīze. Biznesa valodā tas izklausās daudz skarbāk – esam pārņēmuši bankrotējoša uzņēmuma zīmolu, noslēdzot vienošanos ar iepriekšējiem īpašniekiem par nosaukuma iegūšanu.

Un, lai arī saglabājam pēctecību ar "Foto Kvartālu", mums viss ir jāsāk no nulles,"

portāla blogā jaunā "Foto Kvartāla" izveidi skaidro redaktors.

"No vecā "Foto Kvartāla" pāri ir palicis tikai nosaukums, taču arī to turpmāk lietosim saīsinātā veidā – FK, lai signalizētu par nepārprotamām pārmaiņām. Lai arī FK pastāvēs internetā, neesam atmetuši cerību, ka izdosies piesaistīt finansējumu arī drukātā žurnāla izdošanai divas reizes gadā," piebilst Balčus.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu