Atklās gleznotāja Sergeja Djomina personālizstādi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mākslas galerijā "Slazds" 19.aprīlī tiks atklāta starptautisku atzinību guvušā Sergeja Djomina personālizstāde, informē galerijā.

Personālizstāde, kas tiks atklāta gleznotāja 37 gadu jubilejā, būs apskatāma līdz 5.maijam.

Djomina gleznām ir piekritēji visā pasaulē, jo viņa darbos ieskanas politiski, sociāli un vēsturiski motīvi, reizēm arī ironija. Viņa gleznas ir kolorītas un bagātas ar sociāliem sižetiem.

Pērn Djomins kļuva par vienīgo mākslinieku Latvijā, kurš vairāku tūkstošu darbu konkurencē guva augstāko godalgu sīvajā Londonas galerijas "Saatchi" tiešsaistes konkursā.

Djomina personālizstādē būs aplūkojami darbi, kas tapuši laikā no 2004.gada līdz 2011.gadam. Trīs izstādē aplūkojamie darbi ir pabeigti pavisam nesen. Gleznas tapušas Djominam raksturīgā manierē, atainojot viņa skatījumu uz notikumiem un tēliem, kas viņu uzrunā.

Mākslas galerijā "Slazds" notiekošās izstādes laikā būs nopērkami arī plakāti un atklātnes ar Djomina darbu reprodukcijām.

Gleznotāja Djomina gleznas bijušas izstādītas Latvijā, Vācijā, Itālijā, Lielbritānijā. Izstāde galerijā "Slazds" ir jau trešā personālizstāde gada laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu