Tumšās mākslas izstāde "Novembra liktenis 2011"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Galerija "Slazds"

Galerijā "Slazds" līdz 20.decembrim apskatāma ikgadējā tumšās mākslas izstāde "Novembra liktenis 2011", informē galerijas pārstāvji.

Jaunas un neparastas tradīcijas ienāk Latvijas mākslas pasaulē. Viena no tādām ir pagaidām vēl mazpazīstamā "tumšā māksla", ko jau trešo gadu pēc kārtas reprezentē galerija "Slazds", kas atrodas Vecrīgā, iepretī Zviedru vārtiem.

Katrīna Taivāne. "Pāri pasaulei"
Katrīna Taivāne. "Pāri pasaulei" Foto: Publicitātes foto / Galerija "Slazds"

Runa šoreiz nav par kādu šauru, mazpazīstamu mākslas apakšnozari vai subkultūru: "tumšā māksla" ir modernās mākslas galvenais virziens, kura elementi plaši tiek lietoti arī praktiskajā sfērā – reklāmā, grāmatu izdošanā, filmu industrijā un citur.

Saskaņā ar tradīciju galerija "Slazds" rīko šajā žanrā strādājošo mākslinieku izstādi, kur skatītājam ir iespēja redzēt Sergeja Djomina, Neles Zirnītes, Kalvija Zālīša, Kristīnes Jansones, Zanes Lūses, Katrīnas Taivānes un citu mākslinieku jaunākos darbus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu