Smiļģa muzeja dārzā notiks performance «Urbānā pasaka»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

2. augustā no 18:00 līdz 20:00 Eduarda Smiļģa teātra muzeja dārzā notiks performance «Urbānā pasaka», ar ko arī tiks atklāts starptautiskais laikmetīgās skatuves mākslas festivāls «Dirty Drama IV». Performancē «Urbānā pasaka» skatītājiem ieeja ir bez maksas.

Performanci «Urbānā pasaka» veido festivāla «Dirty Drama» dalībnieki no Čehijas, Nīderlandes, Spānijas un Latvijas. Viņiem dotas trīs dienas intensīvam radošam darbam, lai 2. augusta vakarā apmeklētājiem rādītu, stāstītu vai spēlētu savu pasaku par pilsētu.

Performance aptvers visu Eduarda Smiļģa teātra muzeja dārza teritoriju, un apmeklētāji var ierasties jebkurā laikā, lai to piedzīvotu.

«Urbānā pasaka» ir viens no festivāla «Dirty Drama IV» pasākumiem. Vēl festivālā no 3. līdz 5. augustam būs ārzemju un vietējo teātra mākslinieku izrādes, igauņu mākslinieču Epp Kubu un Flo Kasearu performance «HOLY HIGH-TECH» Rīgas Centrāltirgū 4. augustā, kā arī dramaturgu cīņas 5. augustā.

Ieeja performancē «Urbānā pasaka» ir bez maksas.

Notiek: 2. augustā no plkst. 18:00 līdz 20:00

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu