«kim?» atklās Oļega Koteļņikova gleznu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ceturtdien, 6.septembrī, «kim?» laikmetīgās mākslas centrs rīkos Sanktpēterburgas mākslinieka Oļega Koteļņikova (Олег Котельников, dz. 1958) gleznas «Brāļi un māsas» atklāšanu.

Gleznas atklāšana ir daļa no «kim?» Laikmetīgās mākslas centra, kuratores Odrija Fišeres un Sanktpēterburgas mākslinieku sadarbības, kuras laikā tiek veidota «kim?» mūsdienu kultūras foruma «Baltās nakts» programma un mākslas zinātnieka Andreja Hlobistina lekcijas «Šizorevolūcija», informē «kim?» kuratore un projektu vadītāja lze Jakuša-Kreituse.

«kim?»

Koteļņikova glezna «Brāļi un māsas» interesentiem būs apskatāma restorānā «Kitchen» darba laikos līdz 28.oktobrim.

Oļegs Koteļņikovs

Mākslinieka radošā darbība jau kopš 1970.gadu vidus ir cieši saistīta ar Sanktpēterburgas pagrīdes kultūru - mākslinieka Timura Novikova 1982.gadā dibināto grupu «Jaunie mākslinieki» un Jauno daiļo mākslu akadēmiju, kā arī ar neatkarīgā kino un mūzikas izpausmēm. Koteļņikova darbības glezniecībā, kino, animācijā un dzejā, gan tolaik, gan šodienā vieno asprātīgs un uz laikmeta notikumiem reaģējošs komentārs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu