Bondare: Uz katra audekla ir stāsts, tādēļ aicinu ikvienu lasīt... (45)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

9.septembrī tika atklāta mākslinieces Ievas Bondares devītā personālizstāde «Stāsta ziedi», kurā ziedu daudzveidībā iepazīstami dažādie ziedu, cilvēku un emociju stāsti.

Izstāde «Stāsta ziedi» ir jau devītā mākslinieces I.Bondares personālizstāde, kas būs apskatāma gandrīz trīs mēnešus. Šajā izstādē ziedu daudzveidība cieši savijas ar to dāvinātāju raksturiem un konkrētā brīža emocijām, atspoguļojot ne vien ziedu, bet arī cilvēku un emociju stāstus.

«Tie, kas mani pazīst, zina, cik ļoti es mīlu sauli. Tā man ir vitāli svarīga un nepieciešama. Zieds neizplauks bez saules gaismas un siltuma, tāpat arī vīns nebūs gana labs, ja savas dzīves pirmsākumos nebūs saņēmis pietiekoši daudz saules.

Uz katra audekla ir stāsts, tādēļ aicinu lasīt.

Lasīt krāsās, faktūrās, triepienos un raksturos,» par izstādes darbiem runā pati māksliniece Ieva Bondare.

2012.gada vasarā I.Bondare ieguva Latvijas Mākslas akadēmijas humanitāro zinātņu maģistra grādu gleznošanā. Šobrīd māksliniece jau otro gadu studē doktorantūrā, strādājot pie doktora disertācijas «Mākslas darba uztvere» prof. Andra Teikmaņa vadībā.

Izstādi «Stāsta ziedi» ikvienam interesentam iespējams apskatīt jau no 9. septembra līdz pat decembra sākumam Vīna Studijā (Elizabetes ielā 10, Rīgā).

Komentāri (45)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu