Klāt jaunais ISSP plānotājs 2015. gadam ar 53 fotogrāfu darbiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šonedēļ tiek izdots ikgadējs Latvijas dizaina izdevums - 2015. gada nedēļas plānotājs ar 53 starptautisku jauno fotogrāfu darbiem. ISSP plānotājs tiek izdots jau trešo gadu, un tajā redzamās fotogrāfijas tapušas Starptautiskās fotogrāfijas vasaras skolas (ISSP) laikā Kuldīgā.

Nedēļas plānotājs 2015. gadam ar ISSP 2014 dalībnieku darbiem ir ideāls rakstīšanai ar roku un padara fotogrāfiju baudāmu ikdienā. Plānotāja 53 nedēļu atvērumus rotā oriģināli ISSP 2014 starptautisko dalībnieku darbi, kas tika prezentēti ISSP noslēguma izstādē Kuldīgā. Šogad ISSP piedalījās 71 fotogrāfs no 26 pasaules valstīm, kā arī 12 jaunieši no Pelčiem un Kuldīgas novada, radot fotosērijas, grāmatas un multimediju darbus.

Lai atzīmētu plānotāja tapšanu, ISSP aicina uz īpašu prezentāciju otrdien, 25. novembrī, plkst. 18.30 Birojnīcā, Berga bazārā. Pasākuma laikā būs iespēja vienīgo reizi Rīgā noskatīties ISSP 2014 noslēguma darbu projekcijas, satikt Latvijas autorus, kā arī iegādāties plānotāju par īpaši draudzīgu cenu.

Izdevums tapis sadarbībā ar Kuldīgas Novada pašvaldību un AS Antalis. Dizaina autori – ISSP ilggadējie partneri Artis un Rūta Brieži jeb dizaina apvienība rabit!

Plānotāju jau šonedēļ būs iespējams iegādāties arī internetā (www.issp.lv), Latvijas Fotogrāfijas muzejā, kā arī veikalos RIIJA, NicePlace Mansards, Taste Latvia, Birojnīca, M50 un citos.

Foto: publicitātes

www.facebook.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu