Kiwie apzīmē Kipru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šomēnes Limasolā, Kiprā, norisinājās ikgadējais pilsētas ielu mākslas festivāls «Street Life festival Limassol 2015», kurā piedalījās grafiti mākslinieks Kiwie no Latvijas. Sadarbībā ar ZABOU, franču izcelsmes ielu mākslinieci no Lielbritānijas, tapa darbs «Sarkangalvīte un Vilks», radot plašu rezonansi.

Šā darba tapšanas process iemūžināts amizantā video. Īpaši video īsfilmai tapis skaņu celiņš, ko veidojis pašmāju producents un hip-hop izpildītājs Ansis no «Dirty Deal Audio».

«Komentāru nav. Vecums nenāk viens,»

saka Kiwie par ielu mākslas festivālu Limasolā.

«Bija gods piedalīties Limasolas ielu mākslas festivālā, kas norisinājās jau 10. reizi. Beidzot arī man bija iespēja sadarboties ar pasaulslaveno Kiwie,» saka ZABOU. «Mūsu grafiti siena tapa jautrā un pozitīvā atmosfērā. Pauzēs, atvelkot elpu no krāsošanas, paguvām iepazīt Limasolas ielu dzīvi. Pavisam īss kopsavilkums no piedzīvotā apskatāms video.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu