Dailes teātra aktieri ir labi atpūtušies un gatavi jaunajai sezonai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

31.jūlijā Dailes teātra kolektīvs tikās pirmajā sezonas sanāksmē.

Vēl pirms darbu uzsākšanas pie sezonas jauniestudējumiem un pirmajām jaunās sezonas izrādēm, Lielajā zālē teātra direktors Andris Vītols un mākslinieciskais vadītājs Dž.Dž.Džilindžers teica uzrunas, pēc kurām ārā pie Dailes teātra notika tradicionālā fotografēšanās lielajai kopbildei.

Par aizvadīto sezonu Dainis Grūbe izsakās ļoti atzinīgi, visvairāk viņam paticis strādāt ar labiem režisoriem, kas zina, ko grib. «Tā sajūta ir, ka labs darbs ir padarīts!

Tagad gribās kāpt arvien augstāk un augstāk

un pārbaudīt, kādas ir tās manas robežas!» tā Grūbe.

Savukārt Gints Andžāns jūtas ļoti labi atpūties un gatavs savai pirmajai galvenajai lomai līdz šim - Frankenšteinam, kuru tēlos tāda paša nosaukuma jauniestudējumā.

«Es esmu uzlādējis baterijas jaunajai sezonai.

Uzvarēt visas lomas, kas šosezon paredzētas, sākot ar Frankenšteinu, kas ir pirmo reizi manā karjerā galvenā loma, tas būs vislielākais izaicinājums,» stāsta Andžāns.

Ļoti ātri vasara ir paskrējusi Dailes teātra aktierim Dainim Gaidelim un viņš arī neslēpj, ka darba kā vienmēr būs daudz: «Par šo sezonu - ļoti daudz darba! Pieci iestudējumi, tāpat kā pagājušajā gadā,

bez apstājas rullējam!»
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu