Siguldā atklās multimākslinieces Līgas Skadiņas personālizstāde «Ceļojums»

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Siguldā no ceturtdienas būs apskatāma multimākslinieces Līgas Skadiņas personālizstāde «Ceļojums», kurā būs arī darbs, kas šogad iekļauts prestižajā grāmatā «The Exposure Award» un tika prezentēts Luvrā, Francijā, pavēstīja projekta pārstāve Aiga Zeme.

Izstādes darbi rosina ļauties domu, izjūtu un emociju vilnim. Tie mūs aiznes tur, kur ikdienā mēs neatļaujamies vai nespējam nokļūt. Visi darbi ir tapuši ar vienkāršu fotokameru, neizmantojot attēla apstrādes programmas.

Francijā izstādītais darbs tika izraudzīts organizācijas «SeeMe» (Ņujorka, ASV) organizētajā starptautiskajā konkursā un 13.jūlijā «Exposure Award Reception» ietvaros kopā ar citu laureātu fotogrāfijām tika prezentēts Luvrā.

Izstāde Siguldā, Mākslas telpā «Siguldas tornis», būs apskatāma līdz 20.septembrim.

Līga Skadiņa (1980) pēdējos desmit gadus pavadījusi, ceļojot ārpus Latvijas - Kiprā, Izraēlā, Anglijā. Viņa zīmē un glezno, bet fotografēšanai nopietni sākusi pievērsties pirms diviem gadiem. Kopš tā laika fotografēšana kļuvusi par mākslinieces aizraušanos un vienlaicīgi arī par ceļu, kā iepazīt pasauli un pašai sevi

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu