Polockā eksponēta Alekseja Naumova un Kristapa Zariņa izstāde

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Polockas Nacionālā vēstures un kultūras muzeja-rezervāta Mākslas galerijā, Baltkrievijā, eksponēta Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) rektora Alekseja Naumova un prorektora Kristapa Zariņa izstāde «Pasaules pilsētas», informē akadēmijā.

Ekspozīcijā aplūkojamajos darbos atspoguļoti iespaidi, kas gūti pasaules metropolēs un kultūrvēsturiski bagātajās Eiropas pilsētās.

Projekts ar nosaukumu «World Cities. Live Painting» īstenots vairākās pasaules lielpilsētās - Deli, Vašingtonā, Maiami, Honkongā, Abu Dabi, Ņujorkā, Parīzē, Venēcijā, Burano, Budapeštā, Vīnē, kā arī Rīgā, Kuldīgā un citviet.

Pagājušā gada nogalē izstāde «Pasaules pilsētas» bija aplūkojama Marka Šagāla mākslas muzejā Vitebskā.

Foto: publicitātes

Abi mākslinieki ekspozīcijas klāstu nemitīgi papildina, gleznojot plenērā aizvien jaunas pilsētas un vietas. Arī Polockā mīnus 20 grādu salā Naumovs un izstādes kurators Mihass Cibuļskis gleznoja plenērā, un tapa jauns darbs, kas aplūkojams izstādē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu