Aicina pieteikties «Rixc» mākslas un zinātnes festivāla konferencei

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Līdz 15. maijam iespējams pieteikties «Rixc» mākslas un zinātnes festivāla konferencei, kas Rīgā notiks no 29. septembra līdz 1. oktobrim, informē «Rixc» pārstāve Anna Babre. «Rixc» mākslas un zinātnes festivālā joprojām aktuāla ir tēma par mākslas transformējošo lomu sabiedrībā, šogad pētot ģeofiziskos, ģeopolitiskos un tehnoloģiskos vektorus, kas nosaka izmaiņas Eiropas un pasaules kultūras ainavā.

Festivāla programmā paredzēta laikmetīgās mediju mākslas izstāde Latvijas Nacionālās bibliotēkas izstāžu zālēs, atklāšanas koncerts ar audiovizuālām performancēm Spīķeru koncertzālē un starptautiska konference «Open Fields», kas aicinās uz diskusiju par laikmetīguma tēmu.

Pieteikties konferencei var internetā šeit:

«Rixc» festivālam šogad aprit 20 gadi. Laika gaitā festivāls ir mainījies - no 90.gadu jaunās interneta kultūras un «māksla+komunikācijas» idejām attīstoties par plašāka mēroga mākslas un zinātnes notikumu. Tomēr tas ir nemainīgs novatorisma un jaunu tēmu aktualizēšanas ziņā. «Rixc» festivāls ir ieguvis starptautisku ievērību, un tam ir sava īpaša loma Ziemeļeiropas laikmetīgajā kultūrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu