Atklās «Rixc» galerijas ceturto sezonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 12. maija līdz 29. maijam «Rixc» galerijā būs skatāma Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) Vizuālās komunikācijas nodaļas studentu izstāde «56°24' 57°6' 13:56», kas atklās jau ceturto galerijas sezonu, informēja jauno mediju kultūras centra «Rixc» sabiedrisko attiecību speciāliste Anna Babre.

Pieci LMA Vizuālās komunikācijas nodaļas studenti - Uģis Albiņš, Krista Masaļska, Dagne Puncule, Lidija Zaneripa un Reinis Žodžiks - apvienojušies izstādē, aicinot skatītāju ielūkoties privātajā telpā.

Robežas meklējumos starp virtuālo realitāti un fizisko pasauli, absurdos darījumos par privātās telpas iegādi uz Mēness, video stāstos un citos darbos jaunie mākslinieki meklē veidu, kādā vislabāk interpretēt savas izjūtas, radot telpu, kas aptver dažādākos medijus.

«Rixc» savā ceturtajā sezonā līdz pat oktobrim piedāvās gan tādu Latvijā pazīstamu mākslinieku kā Antas Pences, Mārtiņa Roķa un apvienības «Trihars», gan jauno mākslinieku izstādes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu