Muzejā atstātas brilles apmeklētāji notur par mākslas darbu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Jokdaru grupa Sanfrancisko Mūsdienīgās mākslas muzejā atstāja uz grīdas brilles, un muzeja apmeklētāji tās kļūdaini uzskatīja par mākslas darbu, vēsta ASV ziņu aģentūra UPI.

Viens no šiem jokdariem T.Dž. Khajatans savā «Twitter» lapā dalījās ar fotoattēliem, kuros apmeklētāji apskata šīs brilles un daži pat fotografē tās.

Khajatans pastāstīja, ka viņam ar draugiem ienākusi prātā šī ideja pēc tam, kad viņi bija nesaprašanā par kādu šī muzeja eksponātu.

«Mēs uzdūrāmies izbāztam dzīvniekam uz pelēkas segas un apšaubījām, ka tas varētu būt tiešām iespaidīgs mākslas darbs,» stāstīja jokdaris.

Foto: twitter.com

Grupa tad nolēma atstāt uz grīdas brilles un vēroja, kā vairāki apmeklētāji sapulcējās ap tām, lai apskatītu šo šķietamo mākslu.

Khajatanu pārsteidza reakcija uz šo joku, bet viņš atzina, ka šai grupai muzeja izstādes kopumā patikušas.

«Daži var interpretēt to kā joku, daži var tajā atrast lielu garīgu nozīmi. .. Es uzskatu to par baudu bezaispriedumainiem cilvēkiem un ar iztēli bagātiem prātiem,» rezumēja jokdaris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu