Marka Rotko mākslas centrā rīkos pasaulslavenā mākslinieka Šagāla dienu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Otrdiena, 2.augusts, Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā būs veltīta pasaulslavenā mākslinieka Marka Šagāla daiļrades cienītājiem, aģentūru LETA informēja Rotko mākslas centra mārketinga speciāliste Inita Paegle.

Līdz ar jauno izstāžu sezonu Rotko mākslas centrā ir skatāms mākslinieka Marka Šagāla ilustrāciju cikls krievu rakstnieka Nikolaja Gogoļa poēmai «Mirušās dvēseles».

Papildus izstādes apskatei augusta pirmajā otrdienā ikvienam interesentam tiks dota iespēja Rotko centra bibliotēkā tuvāk iepazīties ar izstādes darbiem un Gogoļa poēmas fragmentiem, kas skatāmi īpaši izgatavotos katalogos.

Katalogus trīs eksemplāros Daugavpils Marka Rotko mākslas centram uzdāvinājis Vitebskas Marka Šagāla muzejs. Katalogi interesentiem tiek piedāvāti krievu un angļu valodā.

Turpat bibliotēkā varēs noskatīties arī izglītojošu 20 minūšu Ermitāžas izdotu filmu krievu valodā par mākslinieku Šagālu un viņa ilustrāciju ciklu.

Ikviens interesents, kurš otrdien iegriezīsies bibliotēkā apskatīt iepriekš pieminētos katalogus vai filmu, saņems arī īpaši sagatavotus piemiņas suvenīrus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu