«Noasā» notiks mākslinieces Kates Krolles otrā personālizstāde

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Peldošajā mākslas centrā «Noass» no 19. augusta būs apskatāma mākslinieces Kates Krolles otrā personālizstāde «es varētu būt citur», informēja kultūras un mākslas projekta «Noass» biedrības pārstāvji.

Izstāde «es varētu būt citur» ir formas ziņā atšķirīgu darbu ansamblis, kurā tiek atklāts jautājums par vientulību un tās dabiskumu cilvēka būtnes kontekstā.

Izstāde būs apskatāma līdz 1. oktobrim.

Krolle (1984) ir absolvējusi Latvijas Mākslas akadēmiju un prestižo laikmetīgās mākslas skolu «Le Fresnoy» Francijā, iegūstot «Les amis du Fresnoy» apbalvojumu. Izmantojot visdažādākos medijus, māksliniece aplūko sev interesējošās attiecības starp dabu un tās saikni ar cilvēka dzīvi, pieredzēm un instinktiem.

«Es varētu būt citur» peldošā mākslas centra «Noass» abās ēkās ir mākslinieces otrā personālizstāde, kas vienlaikus ievada arī festivāla «Ūdensgabali 2016» pasākumu programmu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu