Ja zīmē katru dienu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/drawingmarathon366day

No 4. februāra līdz 25. februārim Rīgā, Kalnciema kvartāla galerijā, būs apskatāma mākslinieces Kristīnes Graudules-Putnieces izstāde «Zīmēšanas maratons - 366 dienas», informēja galerijas pārstāve Una Meiberga.

Izstādes tapšanas process esot bijis personisks izaicinājums vesela gada garumā katru dienu neatkarīgi no apstākļiem radīt vienu zīmējumu. Izaicinājuma rezultātā tapuši 366 zīmējumi.

«Katrs darbs ir unikāls, radīts tikai vienā konkrētajā dienā. Katrai dienai un darbam ir savs stāsts, piedzīvojums un mirklis. 2016. gads nav aptverams vai izstāstāms, bet sajūtams un katram tomēr savs, ar savām acīm apskatāms,» pauda Meiberga.

Kristīne Graudule-Putniece
Kristīne Graudule-Putniece Foto: facebook.com/drawingmarathon366day

Graudule-Putniece 2014. gadā ieguva Latvija Mākslas akadēmijas maģistra grādu Vizuālās komunikācijas apakšnozarē. 2012. gadā saņēma Borisa Bērziņa stipendiju. Māksliniece laika gaitā sarīkojusi vairākas personālizstādes un piedalījusies grupu izstādēs, tāpat viņa ir izveidojusi mākslas studiju «Grafita», Jelgavā, kur dalās ar savām zīmēšana prasmēm. Patlaban Graudule-Putniece strādā Jelgavas mākslas skolā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu