Rīgā notiks starptautiskā laikmetīgās mākslas biennāle «Riboca»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

2018. gada jūnijā tiks atklāta Rīgas starptautiskā laikmetīgās mākslas biennāle «Riboca - Riga International Biennial of Contemporary Art», informē biennāles pārstāve Inese Dābola.

Pasākuma ietvaros tiks veicināta vietējo un starptautisko mākslinieku, mākslas darbinieku un institūciju sadarbību, raugoties uz sabiedrību, politiku un ekonomiku caur mākslas prizmu. Balstoties uz Rīgas un Baltijas vēsturi, biennāle pievērš uzmanību plašāka reģiona mākslinieciskajai videi un rada māksliniekiem papildus iespējas veidot dialogu ar pilsētas un tās apkārtnes kultūras, vēstures un sociālpolitisko kontekstu.

Biennāle ir Rīgas Biennāles Fonda galvenā iniciatīva, un tā dibinātāju mērķis ir radīt jaunu starptautisku platformu ārvalstu un Baltijas māksliniekiem, lai popularizētu laikmetīgo mākslu, un sniegtu izglītojošu un sabiedrisku atbalstu vietējā mērogā, kā arī palielinātu māksliniecisko mijiedarbību starp Baltijas reģionu un pārējām pasaules valstīm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu