Norisināsies «Rīgas Fotogrāfijas Biennāles 2017» atklāšanas nedēļa

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 8. aprīļa līdz 15. aprīlim norisināsies «Rīgas Fotogrāfijas Biennāles 2017» atklāšanas nedēļa, informē biennāles pārstāve Amanda Boka.

Programmas ietvaros no 8. aprīļa tiešsaistes galerijā «Asa Nisi Masa» jeb «anmgallery.com» būs skatāma latviešu mākslinieces Vikas Ekstas gif animācijas projekta «Snakes and Ladders» izstāde. Tās prezentācija Latvijā notiks 8.aprīļa plkst.18.kinoteātrī «Kino Bize». Līdz 15. aprīlim projekta ārpustīmekļa versija būs skatāma arī kinoteātros «Splendid Palace», «K.Suns» un «Kino Bize» pirms regulārā repertuāra filmu izrādēm.

Eksta ir «Rīgas Fotogrāfijas biennāles 2016» jauno fotomākslinieku balvas «Meklējam jauno fotogrāfijā!» laureāte. Kopš 2014. gada viņas darbi iekļauti izstādēs gan Latvijā, gan ārvalstīs, un 2016.gadā Eksta saņēmusi ADC balvu «Young Guns».

Pasākuma ietvaros notiks arī trīs citas izstādes - Guntas Podiņas personālizstāde «Mēs neesam neredzami» Latvijas Fotogrāfijas muzejā, Francijas jauno fotomākslinieku darbu izstāde «Publisks = privāts» Dailes teātra Mākslas telpā «Brīvības 75», kā arī Amālijas Smitas personālizstāde «Michanikos» galerijā «Alma». Šī gada izglītojošās programmas ietvaros 12. un 13.aprīlī Latvijas Laikmetīgās mākslas centrā notiks diskusija un lekcija par mūsdienu aktualitātēm fotogrāfijā un jaunajiem māksliniekiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu