Vilipsōns par «vēderiņu» neraizējas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tēlnieks un grafiķis Vilipsōns (Aivars Vilipsons) ievērojami pieņēmies svarā un paziņojis, ka nemaz neuztraucas – tas atbilstot viņa imidžam. Pašlaik Vilipsōns vēl vairāk lepojas ar savu Karlsona propellera tetovējumu, kuru ieguvis pirms vairākiem gadiem: «Ja man uz muguras ir propellers, tad vēderiņam ir jābūt obligāti. (..) Šādu tetovējumu izvēlējos interesantās vārdu spēles dēļ. Mans uzvārds ir Vilipsons, bet kāda starpība - Vilipsons vai Karlsons? Tāpēc man ir pašam savs propellers!» žurnālam «Privātā Dzīve» pastāstīja mākslinieks.

Tāpat viņš izdevumam stāsta, ka sports un diētas nesaista un slaids augums neliekas svarīgs: «Es līdz šim neievēroju un neievērošu nekādas diētas. Tas, ka modē ir slaidi augumi, tās ir viņu problēmas. Es vispār neesmu iedziļinājies tajā visā, kas ir modē. Es varu atbildēt par sevi. Ir skaidrs, ka turpināšu ēst un neatteikšos no dažādiem ēdieniem un uzkodām. Viss ir okei!»

Mākslinieks Aivars Vilipsons dzimis 1964. gadā Rīgā. Grafiķis, tēlnieks, kļuvis par mākslas ikonu, kura mākslas izpausmes redzamas uz afišu stabiem, žurnālos, uz ierakstu vāciņiem un citur. Brīvajā laikā mākslinieks raksta dzeju un zīmē komiksus. Ievērību izpelnījušās viņa izstādes «Čaks & V-sōns», «Why ne?!», «Ō», «Diagnosis» u.c.
Izstāde vīna bārā «Garage» būs apskatāma līdz rudenim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu