ISSP Skola izsludina pieteikšanos divu gadu programmai «Attīstot fotogrāfijas valodu»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Laima Buša

Līdz 4. jūlijam atvērta pieteikšanās ISSP Skolas kursam «Attīstot fotogrāfijas valodu» – divu gadu garai neformālās izglītības programmai laikmetīgajā fotogrāfijā. Pasniedzēju starpā ir vairāki Latvijā un starptautiski pazīstami fotogrāfi un eksperti, tostarp, Iveta Gabaliņa (Vaivode), Ieva Epnere, Andrejs Grants, Arnis Balčus, Solvita Krese, u.c.

ISSP Skola piedāvā kvalitatīvu, praksē balstītu izglītību Latvijas jaunajiem fotogrāfiem un fotogrāfijas interesentiem kopš 2011. gada. Divu gadu programma «Atttīstot fotogrāfijas valodu» paredzēta dalībniekiem ar priekšzināšanām un nodrošina studentiem atvērtu, radošu un kritisku vidi, kurā attīstīt savu vizuālo valodu un individuālo pieeju fotogrāfijā. Strādājot pie nelieliem un arī nopietnākiem autorprojektiem Latvijas un ārvalstu speciālistu vadībā, studenti paplašina izpratni par fotogrāfiju kā mūsdienu mākslas mediju.

Skolā pasniedz vairāki Latvijā un starptautiski atpazīstami fotogrāfi – Iveta Gabaliņa (Vaivode), Ieva Epnere, Andrejs Grants, Arnis Balčus, filozofs Kārlis Vērpe, kā arī kuratores Solvita Krese un Līga Lindenbauma. Programmas ietvaros regulāri notiek arī vieslekcijas, kurās ar pieredzi dalās dažādu radošo profesiju pārstāvji un eksperti. Nodarbības notiek darba dienu vakaros Rīgas centrā; programmas kopējais ilgums – 18 mēneši.

Vairāk informācijas par programmu un pieteikšanos šeit:

www.isspskola.lv

Pieteikšanās termiņš: 4. jūlijs

Līdz 22. jūnijam jaunajā Free Riga radošajā mājā D27, Dzirnavu ielā 27, skatāma arī šā gada ISSP Skolas absolventu izstāde «Caurvējš». Pamatā ņemot personīgu pieredzi, jaunie fotogrāfi pieskaras tēmām, kas rodas sadursmē starp indivīda iekšējo stāvokli un ārpasauli. Izstāde atvērta katru dienu, izņemot pirmdienas un svētdienas, no 13.00 līdz 19.00. Ieeja bezmaksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu