Galerijā «Rixc» atklās jauno mediju mākslinieku «Jauno Skaņas dienu» izstādi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Galerijā «Rixc» no 27. jūlijā atklās jauno mediju mākslinieku «Jauno Skaņas dienu» izstādi, informē galerijas pārstāvji. Izstādē, kurā būs apskatāmi Liepājas jauno skaņas un mediju mākslinieku darbi. Darbos apskatītas tādas tēmas kā skaņas un telpas mijiedarbība, tās fizikalitāte un materialitāte, kā arī dažādu procesu sonifikācija.

Izstādē piedalās mākslinieki Uldis Hasners, Milda Ziemane, Artūrs Šēnfelds, Māris Dejus, Ingeborga Skroderēna, Antons Konstantinovs, Reinis Naļivaiko un citi.

Izstādē būs iespēja noklausīties jauno Liepājas mākslinieku oriģinālkompozīcijas, kamēr atklāšanas vakarā norisināsies eksperimentāla audiovizuālu performanču programma.

«Jauno Skaņas dienu» izstāde «Rixc» galerijā būs apskatāma līdz 2. septembrim.

Pasākumu atbalsta Valsts kultūrkapitāla fonds, Rīgas dome, Kultūras ministrija, Eiropas Savienības programma «Radošā Eiropa», «Nordplus», Eiropas sadarbības projekts «Risk Change», Liepājas Universitāte, kā arī Liepājas Universitātes Mākslas pētījumu laboratorija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu