Izstādē izrādīs «Avotu Apkaimes svētku» apmeklētāju fotogrāfijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Studijā «Bluķis» no 23. augusta tiks eksponēta izstādē «Avotu svētki foto - video», kas veidota no 2016. un 2017. gada «Avotu Apkaimes svētku» apmeklētāju iesūtītām fotogrāfijām, informē studijas pārstāvji.

Izstāde tiks atklāta plkst.17.30 ar «Top Tap Company» stepa dejas performanci, savukārt no plkst.18 interesentiem būs iespēja piedalīties darbnīcā, kurā Gintas Ernštreites vadībā varēs pārveidot savu veco apģērbu par jaunu.

Savukārt plkst.20 tiks izrādīta režisora Uģa Oltes dokumentālā filma «8 brīnumlietas, ko latvieši joprojām dara».

Kā ziņots, maija mēneša baigās tika aizvadīti jau otrie «Avotu apkaimes svētki». Visas Avotu ielas garumā iedzīvotājiem bija iespēja apmeklēt dažādus koncertus un priekšnesumus, kā arī piedalīties radošās darbnīcās un performancēs.

«Avotu Apkaimes svētki» ir iedzīvotāju iniciatīva, kurā iedzīvotāji un uzņēmēji apvienojas ar kopīgu mērķi - pašiem veidot un spodrināt apkaimes tēlu, radīt pozitīvas pārmaiņas ielas vaibstos un vienkārši labi pavadīt dienu kopā ar kaimiņiem, draugiem un sabiedrību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu