Liepājā atklās izstādi, kurā fotogrāfa modelis bijusi paša sieva

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gustavo Sagorsky

Trešdien, 6. septembrī, plkst. 17 Liepājas muzejā Kūrmājas prospektā 16/18 atklās Argentīnā dzimušā Izraēlas fotomākslinieka Gustavo Sagorska (Gustavo Sagorsky) darbu izstādi «Sonia».

Izstāde Liepājā notiek sadarbībā ar Izraēlas vēstniecību Latvijā, Liepājas Kultūras pārvaldi un Liepājas Speciālās ekonomiskās zonas SIA «DG Termināls» atbalstu.

Gustavo Sagorska darbu cikls «Sonia» ir tapis ilgā periodā un savu pirmizrādi piedzīvo tieši Latvijā. Izstādes darbu galvenā varone Sonija ir fotomākslinieka sieva, kuras portreti tapuši vairāku gadu intervālā un dažādās dzīves situācijās, atšķirīgā vecumā un noskaņā.

Kā uzsver pats autors, tas ir «mīlestības stāsts», bet vienlaicīgi arī «mīlestības vēsture», reālas mīlestības, kam ir sava vieta laikā un telpā.

Foto: Gustavo Sagorsky

Gustavo Sagorska darbi ir izstādīti daudzviet pasaulē, viņam bijušas personālizstādes Filadelfijā, Buenosairesā, Telavivā, Taškentā, arī Minskā. Viņš piedalījies daudzās grupu izstādēs, tostarp Vācijā, Itālijā, Čehijā, Izraēlā, Argentīnā u. c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu