«Arsenālā» aplūkojama Reiņa Lismaņa personālizstāde

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Latvijas Nacionālajā mākslas muzeja (LNMM) izstāžu zālē «Arsenāls» līdz 2018. gada 21. janvārim tiks eksponēta Reiņa Lismaņa personālizstāde «Mēģinājumi un kļūdas», informē LNMM preses centra vadītāja Nataļja Sujunšalijeva.

Viņa skaidroja, ka, izmantojot dažādus medijus un paņēmienus, izstādes centrā ir specifiski elementi, kas veido plašāku izpratni par fotogrāfijas un vizuālo mediju piedāvātajām iespējām.

«Mākslinieka kompozīcijas reflektē par «aizkulisēm» un nostiprinātām metodēm, par sava veida «rāmjiem», aizņemoties no vācu filozofa Martina Heidegera (1889-1976) terminoloģiju un idejas, kas saistītas ar tehnoloģijām. Zināmā mērā eksponētie darbi kalpo kā mediators attiecībām starp autoru un valdošo uzbūvi fotogrāfijā, video, instalācijā un mākslinieciskajā praksē kopumā,» Lismaņa personālizstādi raksturoja Sujunšalijeva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu