Uz «Jarmarku»!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Ja aptrūkušās idejas dāvanām Ziemassvētkos, tad noteikti jāapmeklē tradicionālais studentu tirdziņš, izstāde un labdarības akcija «Jarmarka» Latvijas Mākslas akadēmijā (LMA). Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem šogad «Jarmarka» strādā tikai astoņas dienas, līdz ar to organizatori interesentiem aicina ieplānot apmeklējumu savlaicīgi. Aplūko foto no atklāšanas!

«Jarmarka» ir Latvijā lielākā mākslas izstāde, ko ik gadu nemainīgi apmeklē aptuveni 25 000 mākslas mīļotāju un dāvanu tīkotāju. Tāpat katru gadu vērienīgais mākslas notikums startē ar atšķirīgu lozungu. Šā gada sauklis ir «Gards kumos», kas atspoguļo plašo un iekārojamo mākslas un dizaina piedāvājumu. Tajā atrodami LMA studentu studiju laikā tapušie darbi: gleznas, grafika, tekstils, rotas, keramika, mode u.c. Kopā tās ir vairāk nekā 10 000 unikālas mākslas un dizaina vienības, kurām studenti cenu nosaka paši. «Jarmarku» apmeklēt ir interesanti atkārtoti, jo studenti ekspozīciju pārkārto ik dienu. Katru no vienībām iespējams arī iegādāties, palīdzot studentiem nopelnīt papildu līdzekļus studiju materiāliem, kā arī daļu no ienākumiem novirzot LMA vēsturiskās jūgendstila ēkas un Ikšķiles rezidences atjaunošanai.

Darba laiks ir katru dienu no plkst. 11 līdz 20.

24., 25. un 26. decembrī – brīvdienas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu