Grēviņš un Volfs aiziet no Radio SWH (194)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Apstiprinot jau agrāk izskanējušo neoficiālo informāciju, šodien Radio SWH pēdējo reizi ēterā izgāja dīdžeji Toms Grēviņš un Artis Volfs.

(papildināts viss teksts)

Šodien, 30.aprīlī neilgi pirms plkst.15 Radio SWH, kopā ar dīdžeju Arti Volfu nolasot populārās bērnu grāmatas "Vinnijs Pūks un viņa draugi" fināla epizodi, atskaņojot britu grupas "Arctic Monkeys" un pašā noslēgumā jaunā dīdžeja Normunda Rutuļa dziesmu, no radioklausītājiem atvadījās ilggadīgais Radio SWH dīdžejs Toms Grēviņš.

Savukārt pēc tradicionālā SWH Top20 plkst.18 par aiziešanu paziņoja SWH veterāns, dīdžejs, kura balsī klausījāmies ēterā veselus 17 gadus - Artis Volfs.

Kaut kā beigas, ir kaut kā jauna sākums,

atvadoties no Radio SWH teica Volfs.

Atgādinām, ka nesen "Radio SWH" nāca klajā ar paziņojumu par divu jaunu ētera personību pievienošanos savai komandai. Tajā pašā laikā atsevišķos medijos apstiprinājusies informācija par jaunas radiostacijas veidošanos un pēc neoficiālas informācijas zināms, ka par tās ētera un tehniskajiem cilvēkiem, visticamāk, kļūs atsevišķi esošie un bijušie "Radio SWH" dīdžeji un darbinieki.

Šodien oficiāli publiskots jaunā radio nosaukums "Radio Revolūcija" un mājas lapa "www.revolucija.lv (skat.video).

Artis Volfs un Egons Reiters
Artis Volfs un Egons Reiters Foto: TVNET

TVNET jau vēstīja, ka par vienu no jaunajām "Radio SWH "ētera personībām kļuvis Intars Busulis. Viņš būs dzirdams no 5. maija, kad darbdienās, laikā no pulksten 16 līdz 19, vadīs raidījumu "Braucamais laiks", nomainot tā līdzšinējo vadītāju Egonu Reiteru, savukārt  Toma Grēviņa vietā stāsies dziedātājs Normunds Rutulis.

Komentāri (194)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu