Pie "Laimas" pulksteņa pulcējas vairāk kā 2500 cilvēku (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Saldumu ražotāja AS "Laima" rīkotajā pasākumā šodien Rīgā pie "Laimas" pulksteņa tika uzstādīts jauns satikšanās rekords, jo mīlestības minūtē pulcējās vairāk kā 2500 cilvēku, informēja uzņēmuma mārketinga vadītāja Dace Kokina.

Plkst.15 "Laimas" pulkstenis sāka skaitīt minūti, kuras laikā cilvēki varēja apliecināt ticību mīlestības spēkam. Atmetot kautrību un biklumu, Mīlestības minūtes laikā, 2500 iedzīvotāji viens otram sniedza skūpstus, bučas, apskāvienus un veltīja pozitīvas domas, gaisā laižot simtiem sarkanu balonu.

Klātesošie piedalījās arī Mīlestības kamola tīšanā. Vēl ikvienam līdz 4.maija Latvijas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas dienas svinībām, ir iespēja ievīt savas labās domas un novēlējumus Latvijai valsts svētkos. Mīlestības kamola tīšana notiks līdz 4.maijam.

"Katram tika sniegta iespēja ietīt savu lentīti, kas būs pieejama pasākuma vietā, lai Latvija pierādītu, ka mūsu zemē dzīvo mīloši cilvēki, esam labestīgi un gaiši pat tad, ja reizēm šķiet, ka nav spēka. Mīlestības kamols simbolizēs mūsu spēju ticēt labajam, gaišajam un, protams, mīlestībai," norādīja Kokina.

Tāpat pasākuma gaitā pirmo reizi Rīgā, pilsētas kanālā, notika Latvijā pirmā pīlīšu regate, kurā piedalījās 1000 dalībnieku.

Kā ziņots, 2008.gadā "Laimas" konsolidētais apgrozījums bija 44,96 miljoni latu, kas ir par 5% vairāk nekā 2007.gadā, bet zaudējumi - 1,05 miljoni latu, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošajās firmas "Lursoft" informācija.

"Laimas" mātesuzņēmuma apgrozījums pērn bijis 32 611 914 lati, kas ir par 2,5% vairāk nekā 2007.gadā. Mātesuzņēmums pērn nopelnījis 442 885 latus, kas, salīdzinot ar 2007.gadu, ir gandrīz trīs reizes mazāk. 2007.gadā uzņēmums nopelnīja 1 201 156 latus, kas bija par 4% mazāk nekā 2006.gadā.

Kā ziņots, par "Laimas" lielāko īpašnieku nesen pastarpināti kļuvusi Latvijas uzņēmējiem piederošā AS "Nordic Partners", kura iegādājusies 51% kapitāldaļu starptautiskajā "Nordic Partners Limited" holdingā. "Nordic Partners" un tam piederošo uzņēmumu lielākais akcionārs ir Daumants Vītols - viens no pirmajiem vērienīgā holdinga dibinātājiem, kurš ilgstoši strādājis un vadījis arī vairākus holdinga pārtikas un nekustamā īpašuma uzņēmumus.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu