Tiks atklāta bērnu slēpošanas skola Reiņa trasē Siguldā (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.carr.org

Nedēļas nogalē darbu sāks "AXA bērnu slēpošanas skoliņa" Reiņa trasē Siguldā, kur jau otro gadu pirmās slēpošanas iemaņas varēs apgūt bērni līdz septiņu gadu vecumam. Mazie censoņi visas ziemas garumā varēs pārbaudīt spēkus arī AXA bērnu mini slaloma sacensībās "Mazais Reinis 2011", kur šogad paredzēti četri posmi.

"AXA bērnu slēpošanas skoliņa" paredzēta bērniem no trīs līdz septiņu gadu vecumam, un apmācības notiek atbilstoši katra bērna slēpošanas iemaņām trīs līmeņu grupās. Tāpat kā pērn, arī šogad sezonas garumā notiks speciālas AXA mini slaloma sacensības pašiem mazākajiem "Mazais Reinis 2011". Pagājušajā sezonā sacensībās piedalījās vairāk nekā 70 mazie slēpotāji līdz astoņu gadu vecumam. Turklāt mazākajam dalībniekam bija tikai divi gadiņi. Sacensībām šogad būs četri posmi un pirmais notiks jau 25. decembrī. Nākamie posmi plānoti 29. janvārī, 26. februārī un noslēgums – 13. martā. Visi sacensību dalībnieki arī šogad veicināšanas balvās enerģijas atjaunošanai saņems AXA ātri pagatavojamās auzu pārslu biezputras un graudaugu batoniņus.

Slēpošanas apmācības un sacensības notiek Reiņa trasē "AXA bērnu parkā", kur bērniem ir iespēja apgūt arī snovošanas iemaņas. Parks ir paredzēts bērniem no trīs līdz divpadsmit gadu vecumam, un tajā ir ierīkota norobežota nogāze ar lentes pacēlāju un speciālām spēļu figūrām, apbraucamiem šķēršļiem, kā arī otrā nogāzes pusē ir ierīkota bērniem paredzēta kameršļūkšanas trase.

Pieteikšanās un sīkāka informācija par skoliņu un sacensībām pa tālruni 29348042 vai e-pastu liva@reinatrase.lv. Atkarībā no pieprasījuma "AXA bērnu slēpošanas skoliņa" tiek organizēta arī darbdienās.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu