Bieriņu skulptūru parkā notiks Ziemassvētku vecīšu parāde (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flash-screen.com

11. decembrī Pārdaugavā, Bieriņu skulptūru parkā pie Mārupītes, notiks Ziemassvētku vecīšu un pavadoņu parāde, kā arī tirdziņš.

Pasākums norisināsies no plkst. 12 līdz 16 Kantora un Amulas ielas krustojumā. Ziemassvētku vecīšu un viņu pavadoņu parāde sāksies ap plkst. 13, un tajā var piedalīties ikviens, kurš jūt aicinājumu iejusties Ziemassvētku vecīša lomā un iepriecināt bērnus šajos svētkos. Apmeklētāji vērtēs tērpus un vecīšu atraktivitāti, un noslēgumā gaidāma vislabāk novērtētā Ziemassvētku vecīša apbalvošana.

Pasākuma laikā bērniem būs iespēja pie mikrofona publiku iepriecināt ar dzejoļiem un dziesmām. Turklāt visas dienas garumā pasākuma apmeklētāji varēs sasildīties pie ugunskura ar karstu tēju. Pasākuma laikā uz Bieriņu skulptūru parku varēs atnest dāvanu - kādu našķi vai pārtikas paku tiem, kuriem neklājas viegli, un atstāt to pasākuma vietā novietotā autobusiņā. Organizācija "ziedot.lv" dāvinājumus nogādās cilvēkiem, kam tie visvairāk nepieciešami, bet tirdziņā varēs nopirkt dažādus gardumus svētku galdam, dāvanas un arī citas praktiskas lietas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu