Labdarības koncertu sniegs flautas virtuozs Nikolajs Popovs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ceturtdien, 6.janvārī, Rīgā, Stradiņa universitātes aulā ar koncertu viesosies flautas virtuozs, Pētera Čaikovska Lielā simfoniskā orķestra mākslinieks Nikolajs Popovs.

Nikolajs Popovs ir vairāku starptautisko konkursu laureāts un Salacgrīvā notiekošā klasiskās mūzikas festivāla laikā pagājušā gada augustā jau paviesojies Latvijā, sajūsminot daudzus ar savu artistisko izpildījumu. Paredzēts, ka koncertā Popovs uzstāsies ar flautas solo, kā arī duetā ar pianisti un koncertmeistari Līgu Kārkliņu. 

Ieeja ar ziedojumiem

Pasākumu organizē reto slimību biedrība "Caladrius", kas pazīstama ar aktivitātēm šajā jomā, un fonds piešķir līdzekļus reto slimību ārstēšanai. Koncerta sākums paredzēts plkst. 18:00, un ieeja tajā būs par ziedojumiem.

2008. gadā dibinātās biedrības valdes locekle un koncerta organizatore Anita Šiklova sarunā ar TVNET stāsta, ka

viens no "Caladrius" lielākajiem sasniegumiem ir panākšana, lai valsts apmaksā visu reto slimību ārstēšanu, neatkarīgi no diagnozes.

"Šogad mēs gribētu pateikties tiem, kas mums ir palīdzējuši, un sagādāt Zvaigznes dienas dāvanu mūsu biedriem," viņa saka. "Mēs turpinām savu darbu, jo Latvijas likumdošanā pat nav definēts reto slimību jēdziens. Darba ir ļoti daudz, un jebkurš palīdzēs mūsu mērķu sasniegšanā un virzīs pretī reto slimību jomas sakārtošanai."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu