Durvis vērs jauns atrakciju parks

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

21. un 22. maijā no plkst. 12:00 "LIDO ATPŪTAS CENTRĀ" (Krasta ielā 76), Rīgā, notiks jaunā "Atrakciju parka LIDO" atklāšanas svētki sadarbībā ar "Annels Grupa".

Parka atklāšanas svētkos tiks piedāvāta plaša pasākumu programma, lai katrs apmeklētājs rastu sev vistīkamāko izklaidi.

Svētku ievadā gan sestdien, gan svētdien plkst. 12:00 mūzikls "Brīnumskapis", kam sekos deju un rotaļu programmas, Rīgas Cirka priekšnesumi, deju studijas "Kaprīze", popgrupu "Podziņas" un "Pumpuriņi" koncerti, kā arī diskotēka kopā ar DJ Janko vakara noslēgumā plkst 19:00-22:00. Visas dienas garumā notiks radošās darbnīcas, aizraujošas spēles un konkursi ar balvām, kā arī būs iespēja apmeklēt putnu un mazo dzīvnieku izstādi.

Parkā izvietotas atrakcijas visai ģimenei un dažādu vecumu bērniem, kas ļaus pavadīt laiku gan sportiskā, gan radošā gaisotnē.

Līdzās jau esošajām un pazīstamajām aktivitātēm, piemēram, lēkājamajām gumijām un autoskolai, "Atrakciju parka LIDO" apmeklētājiem būs pieejamas jaunas: bērnu "Vilcieniņš", katapulta, piepūšamās atrakcijas, karuseļi, 5D atrakcija un citas, pavisam 22, kas tiks mainītas un papildinātas, atrakciju parkā ienesot jaunas vēsmas un aizraujošas aktivitātes visas vasaras garumā.

"Atrakciju parka LIDO" darba laiki: līdz 31.maijam darbdienās plkst. 15:00-22:00 un brīvdienās plkst. 11:00-22:00, bet no 1.jūnija līdz 1.septembrim darbdienās plkst. 13:00-22:00 un brīvdienās plkst. 11:00-22:00. Pēc 1.septembra darba laiki tiks mainīti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu